Jelly Belly: Ballistic Bønner

Model/varenr.: 350
 Super sjovt puzzle-spil

** Beskrivelse **

Klassisk Arkade gameplay er Navnet på spillet for Jelly Belly: Ballistic Bønner. Blast Spise bønner fra de gigantiske kanonen i et Forsøg på at rydde bord og indsamle power ups.

En tempofyldt Arkade stil omgang dygtighed, Jelly Belly: Ballistic Bønner tilbyder enkel, mænd meget vanedannende spil til at give en oplevelse, der Vil appellere til afslappede spillere såvel som garvede veteran.

Hovedformålet er på Få den Nødvendige kvote af Jelly Belly Beans i matchende kopper Samtidig med at score point, ved hjælp af power-ups og optjene bonus undervejs. Dette opnås ved hjælp af bønner løfteraketten til Fremdrift af bønnerne i playfield og er suppleret med alle de seværdigheder, og lyde I forbindelse med spændende arcade Indstilling.

Otte Forskellige og spændende temaer til Rådighed, herunder Halloween, Space og sport med mere ende 150 Unikke tabel layout Giveren Forskellige mål med muligheder for topresultater og Medal belønninger.
Brug opskrift maskine til at Oprette Særlige blandinger af bonne smag.
Omfattende enkelt og multiplayer-muligheder plus diverse oplåselige spilmodes og features til at tilskynde til afspilning og belønne Erfaren spiller
Indsaml Forskellige power-ups for at give dig specielle evner og Styrke de bønner med spektakulære resultater.

49,00  m/Moms
Afsendelse 1-2 dage.
Lager: 2 stk tilbage på lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: