Beijing 2008

Model/varenr.: 457
  
I Beijing 2008 XBOX 360 - officielle videospil fra de olympiske lege, vil spillerne omfavne den konkurrencemæssige ånden af verdens mest prestigefyldte sportsbegivenhed og repræsentere deres land som de konkurrerer om den højeste ære -? Gold.
 
Opført på next-gen konsoller, lover spillet til at levere en langt mere underholdende og medrivende olympiske oplevelse ved byder overlegen grafik, der fanger de fine følelsesmæssige detaljer i hvert arrangement. En brøkdel af et sekund: forskellen mellem at vinde og tabe og helt nye gameplay mekanik vil udfordre spillerne? tid, hastighed og koordination.
 
Konkurrerende alene eller med op til syv venner online, spillere vil bestræbe sig på at slå rekorderne, når de fører den amerikanske hold til sejr i 38 autentiske olympiske begivenheder.

Over 30 Officielle begivenheder og landshold: Across 10 autentiske udseende stadioner, vil spillerne repræsentere det land, deres valg og konkurrere i disse sportsgrene som atletik, vandsport, gymnastik, cykling, judo, bordtennis og Kano-Kajak til den højeste ære.

In-Depth Olympiske Lege og Konkurrence Modes: I Olympiske Lege tilstand, vil spillerne organisere deres daglige tidsplan og tilpasse deres nationale hold med agility, magt, udholdenhed og hurtighed for konkurrence i 38 arrangementer. Med op til tre venner, vil spillerne deltage i enten enkelt-eller multi-event udfordringer i konkurrence mode.

Ny Gameplay Mechanics: Der er en række kontroller på tværs af alle begivenheder, herunder en tid-baseret system, hvor timing, kraft og vinkel er afgørende, at en rytme-baseret metode, der kræver øget og opretholde hastighed, og en målrettet system støtte spillere i præcist ramme mål.

  
I Zone:? Trækker spillere til højre ind på atlet s sind, at få dem tættere på begivenhederne og give dem tid til at præcis styring enhver bevægelse.
Global Online Konkurrence: Som medlem af håbefulde amerikanske olympiske hold, vil spillerne ansigt udfordrere fra hele nationer.

 Et væld af online-funktioner, herunder udstillingen begivenheder, og leaderboards vil gøre det muligt for spillere at bevise sig selv for verden. Desuden vil verden poster, der er brudt under OL i Beijing blive opdateret og afspejles i spillet.

Indfange den olympiske ånd: Som den eksklusive officielle videospil, tilbyder Beijing 2008 en autentisk look og fornemmelsen af legene, til ultra-realistiske gengivelser af Beijing stadioner og en chance opsuge den olympiske ånd i dit eget hjem.

Sprog: Engelsk29,00  m/Moms
Afsendelse 1-2 dage.
Lager: 1 stk tilbage på lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: