SÆT 3 i 1 POOL + BOLD + BADERING

Model/varenr.: WSHOP-2438

 

3 i 1 SÆT -  Oppustelig inklusive  soppebassin  med mål på 122 cm x 20 cm. Derudover  kommer den med to oppustelige legetøj . Den oppustelige bold med en diameter på 27 cm er velegnet til brug både i vandet og på jorden. Der medfølger en badering med en diameter på 46 cm i sættet, så små svømmebegyndere hurtigere kan vænne sig til vandet. Alle elementer er blevet dækket af et vidunderligt havtema.

HOLDBART MATERIALE -  Den oppustelige pool er lavet af ekstremt holdbar vinyl, som garanterer timevis af ubekymret sjov derhjemme eller i haven. Derudover har den 2 sikkerhedsventiler - dette sikrer, at der ikke slipper luft ud under oppustning.  

2  RINGE -  Poolen består af to separate luftkamre formet som ringe. Ved at give yderligere beskyttelse mod luft, der slipper ud til det fri. Hver af dem pumpes separat. Vi skal ikke puste alle cirklerne op, for at barnet kan gå ind og lege.

MULTIFUNKTIONEL -  Soppebassinet vil være perfekt både i haven og på børneværelset. Du kan hælde vand i den eller putte dit barns legetøj i den. Den kan også bruges som tørbassin til bolde 

SPECIFIKATIONER - Materiale: vinyl Farve: flerfarvet Form: rund Alder: 2+ Type: oppustelig Poolmål (bredde/højde): 122/20 cm badebolden: 27 cm H Baderingen: 46 cm 

SPECIFIKATION

Materiale: vinyl

Farve: Flerfarvet

Form: rund

Alder: 2+

Type: oppustelig

Kummemål (bredde/højde): 122/20 cm

Badebold: 27 cm

Badering: 46 cm

Vægt i pakke: 0,85 kg

INKLUDERET

1 Badebassin 

1 Badering

1 Badebold

99,00  m/Moms
Afsendelse 1-2 dage.
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: